Att sitta med stil

Stolar i olika former länge varit något som representerat makt, respekt och framgång. Oavsett om det är kungens tron, den heliga stolen eller kaptensstolen på Enterprises brygga så finns det mycket värde lagt i stolen, sittplatsen. Varför inte ge den respekten till din egna sittplats? Investera i en egen tron och sitt med stil. 

Lyxiga fåtöljer

TronDet är inte ovanligt att man i sitt hem har en läshörna, en plats där man kan slappna av och verkligen sjunka in i en bok. Då detta oftast redan är din privata stol, din domän, så kan det vara det perfekta stället att placera sin nya fåtölj.

Även inom designvärlden har stolar länge varit något som tagit hem stora summor pengar på auktionshusen. Som tur var behöver man dock inte satsa riktigt så mycket pengar för en riktigt bra fåtölj. Conform är en svensk tillverkare av högkvalitativa fåtöljer. Alla är designade av välkända nordiska designers och fångar snabbt betraktarens öga. Det är inte utan anledning många snabbt blir fästa i sin Conformfåtölj då de ser den.

Lyxiga stolar

Även de gamla hederliga köksstolarna får inte glömmas när vi pratar om att sitta med stil. Variationen är här enormt stor. Oavsett om man är ute efter en lättare eller en mer massiv stol så är det viktigt att man tar sig tid för att hitta något man känner sig nöjd med. Granska materialvalen och se till att det är en stol du både kommer gilla och som kommer att hålla länge.

Kontoret

Få stolval är så kontroversiella som kontorsstolen. Så många aspekter spelar in i valet och få alternativ verkar leva upp till alla. Först och främst måste ergonomin och anpassningsmöjligheterna vara tillräckligt bra för att de många timmarnas sittande inte skall leda till hälsoproblem. Sedan vill man självklart även att stolarna är väldesignade så att de passar in i sin kontorsmiljö. På billigare stolar brukar även kvalitén vara ett stort problem.