Ett fräschare hem

Det finns en hel del man kan göra för att se till att hålla sitt hem trevligt för sig själv och alla som kommer på besök.

Woman cleaning kitchen

Ett bra ställe att börja på är att vädra ofta, detta släpper både ut gamla dofter och släpper in nya fräscha dofter, så länge man inte bor i närheten av fabriker eller liknande det vill säga.

Grönsåpa är ett väldigt trevligt medel när det kommer till rengöring, det är skonsamt men effektivt och de flesta tycker också att det har en trevlig lukt. När man skurar kan det ibland behövas lite kraftigare saker för att få bort fläckar och smuts, och det luktar inte alla gånger så väldigt trevligt, vad man kan göra direkt efteråt då är att vädra en stund och sedan tända ett par doftljus i rummet man just skurat, förhoppningsvis tar de nya dofterna över och lämnar rummet fräschare än tidigare.

En till sak man kan göra som är trevligt är att baka, det är något speciellt med nybakta bullar eller kakor som är svårt att stå emot. Detta fungerar förstås bäst på kort sikt, men har man besök över för en kort fika eller något kan det verkligen lämna en inbjudande och trevligt doft efter sig.