Inred badrummet i vårens trender

Att följa trenderna i inredningen kan vara roligt och varför begränsa sig till de alldagliga ytorna i hemmet, fortsätt och sätt prägel på badrummet också.Badrum vårdesignNär man tänker på att inreda i badrummet kanske man nöjer sig med detaljer som duschdraperi och de handdukar man har. Men varför bromsa in där. Man kan utgå från en färg och det tema man tycker om eller följa vårens trender.

Detaljer

I vår är naturen en fortsatt het trend och grönt är en given färg liksom trädetaljer och gediget hantverk. De etniska mönstren och hexagoner dominerar tillsammans med dova toner i grått och blått. Marmor i alla dess varianter håller sig även kvar i vår. Placera ut växter i badrummet för att ge det harmoni och färgsätt med tandborstglas, brickor och tvålhållare för att knyta ihop till en helhet.

Textilier

Valet av textilier till badrummet är en smaksak, men att följa samma färgschema med samma eller matchande färger kan vara ide och att välja ut vart du ska sätta krutet när det gäller mönster. Att både ha mönster på handdukar och matta kan skapa en känsla av kaos.

Möbler

Ett badrum brukar vara utrustat med en toalett ett handfat och endera en dusch eller ett badkar och ibland har det både och. Möbler i badrummet kan innefatta skåp under handfatet, spegelskåp och högskåp som exempel.I badrummet kan också en pall passa fint och finns det plats kanske du ställer in en stol eller ett dekorativt golvställ för kläder.I vår är även metaller riktigt hett och färger som koppar och rosé tillhör vårens trender. Så varför inte byta ut dina tråkiga handfats- och duschblandare till härliga rosé färgade. De kommer garanterat piffa upp hela rummet och vara ett blickfång.Skandinaviskt rena enkla former och färger går aldrig ur tiden som det verkar och för att göra något riktigt annorlunda kan man plocka in svarta detaljer som till exempel den svarta duschblandaren och munstycket och kombinera detta med handfatets vred för en dramatisk look.Det industriella och sjukhus influerade avskalade och enkla är en trend som tävlar med den färgstarka och etniska med geometriska former. Det gäller bara att hitta den stil som tilltalar dig mest och ge dig hän åt den.