Inred din trädgård

Att inreda sitt hus behöver inte bara innebära att inreda inne i huset. Även utanpå huset och i trädgården kan man göra mycket för att få det trevligt och snyggt.

Blommor i trädgården

En trädgård består inte bara av växtlighet, utan det finns massor av små saker man göra för att skapa gröna rum att vistas i och trivas i utan att man behöver vara odlingsexpert.

Ett växthus – ett extrarum

Visst kan man odla i ett växthus, det är till och med lätt att få bra resultat utan att vara expert. Klimatet i ett växthus blir mycket gynnsamt och tomater och örter trivs och växer. Klimatet i ett växthus är även bra för oss människor, lagom varmt och syrerikt. Det är faktiskt en mycket avkopplande miljö att dricka sin favoritkopp te i. Ordnar man också en behaglig belysning i växthuset har man ett perfekt uterum för att koppla av i. Här kan du få lite fler tips för växthuset.

Skapa gröna rum

Det är även roligt att skapa lugna miljöer direkt i trädgården. Miljöer som kan vara avsedda för olika aktiviteter. Hos Gardenhome hittar du inspiration till att inreda din trädgård. Ett ställe att sitta och koppla av med vänner kan du inreda med belysning, kanske ett litet vattenspel, en damm med en liten fontän som porlar. Där hittar du även många prydnader för trädgården.

Det kan du göra utan att ha “gröna fingrar”. Om du däremot har det, eller åtminstone vill ha det, finns det många redskap som är bra för att underlätta trädgårdsarbete. Ett planteringsbord är jättebra att ha på våren då man börjar skola sina plantor. Det är bra att kunna göra det utan att stöka ner i köket med jordpåsar. Andra saker som är bra är miniväxthus att driva upp små plantor i. Det är roligt att försöka utveckla sina ”gröna fingrar”.