Vid köp av inflyttningspresent

När någon utav dina bekanta nyligen flyttat till en ny bostad kan det vara på sin plats att gratulera med någon form av inflyttningspresent. Många har ofta väldigt svårt att komma på bra och kreativa presenter och ofta strandar detta i vinflaskor eller chokladboxar, mer eller mindre bara för att ha något att ge bort.

Inflyttningspresent

Ett bra tips för att komma ett steg längre är att fråga sig vad man velat ha om man själv stod på andra sidan staketet. Ju mer kunskap du har om dina respektive vänner, desto lättare blir det även att göra ett mera korrekt val av inflyttningspresent. Om du inte med allra största säkerhet kan avgöra vilken stil dina vänner tycker om, eller vad de hade kunnat tänkas behöva, kan det istället vara bättre att ge bort något som är mera generellt.

Det kan då röra sig om något som ett väldoftande och snyggt doftljus som passar in i samtliga hem, en vacker växt eller blomkreation, till exempel en liten symbolisk planta, en fragrant tvål, eller mysig filt. Möjligheterna är egentligen oändliga och så länge dina vänner känner att du ansträngt dig lite extra, spelar i slutändan presenten mindre roll. Vetskapen om din ansträngning är en nog så fin gest för att tillfredsställa de flesta.