Planera redan nu inför sommarens altanhäng

Även fast sommaren, åtminstone i skrivande stund kan kännas långt bort så är det viktigt att du har något att se fram emot. Om du har en altan eller någon annan typ av uteplats kan du redan nu börja planera inför sommarens häng. På CDON hittar du allt du behöver för att fixa till altanen.

Skaffa bra utemöbler

För att du och ditt sällskap ska trivas bra på altanen behöver du ha bra möbler. Det finns allt från bord, stolar och soffor. De kan köpas i set eller var för sig. Sedan kan du också ha en hängande stol för extra mys. Gillar du att sola behöver du ha bekväma solstolar. För extra komfort finns det bekväma dynor och kuddar som matchar bra med möblerna.

Trevlig inredning

Förutom att det är viktigt med bekväma möbler ska altanen kännas trivsam. För att göra altanen trevligare finns det olika typer av inredning. Under sommarens mörkare kvällar kan du ha ljuslyktor med levande ljus och ha belysning i form av ljusslingor eller dylikt. Sedan finns det även fina krukor där du kan placera dina växter. Sist men inte minst kan du köpa en fin duk till bordet.