Dags att byta TV – Välj smart-TV

TV-soffan är en samlingspunkt i många hem. Det är där vi ser matcher med våra kompisar eller varvar ner framför en serie. Dessutom är det där vi samlar nära och kära för att se Kalle Anka på julafton. Men i takt med teknikens utveckling vill många idag ha TV-apparater med moderna funktioner. Om du känner att det är dags att byta ut din TV är en smart-tv ett smart val.

Varför du bör välja en smart-TV

Tv:n har sedan 50-talet varit en central punkt i de svenska hemmen. En viktig mot då är att vi idag inte längre måste begränsa oss till vad som sänds när vi vill se på TV. De många valmöjligheter som finns idag kan ibland vara överväldigande. En smart-TV är utformad för att användaren enkelt ska kunna utnyttja moderna funktioner. Därför är en smart-TV ofta ett bra val idag.

Vad är en smart-TV?

En smart-TV erbjuder möjligheten att ha appar och andra inbyggda funktioner i din TV-apparat. Du kan alltså koppla upp din TV mot internet och streama film och musik m.m. Detta samtidigt som du naturligtvis kan välja att se på TV ”som vanligt”. På CDON kan du välja mellan många olika alternativ dessutom ofta med fri frakt.