Dags för en ny soffa eller andra möbler till hemmet

Ibland kan det vara trevligt att uppdatera hemmets look och inte finns det några begränsningar när det kommer till möbelstilar. På Lindholms Loftet hittar du ett brett urval av olika möbler, men glöm inte att planera väl så att du får ett snyggt helhetsintryck.

Diverse härliga soffor

Det finns mycket du kan göra med en komfortabel samt tilltalande soffa. Utöver ordinära tvåsits-, tresits- och fyrasitssoffor kan du dessutom satsa på hörnmodeller. Inred ditt hem så att möblerna följer planlösningen på ett häftigt vis utan att det blir en för trång eller överväldigande känsla. Det ska vara luftigt och elegant oavsett om du inreder vardagsrummet, sovrummet eller barnrummet.

Förvandla din soffa till en extra säng

Har du ett begränsat utrymme eller bjuder du ofta in gäster på besök som i slutändan sover över? Då kommer en bäddsoffa att bli din bästa vän. Under dagen kan du dra nytta av denna möbel som en ordinär soffa, men när solen börjar gå ner får du en extra sovplats.

Allt som krävs är någon minut då du omvandlar soffan till en säng. Att fälla ut soffan gör du snabbt, så när du satsar på en bäddsoffa får du två möbler i ett.