Ordna laddning av elbil i ditt hem

Fler och fler svenskar går över från fossildrivna bilar till elbilar. I februari 2022 var mer än hälften av alla nyregistrerade bilar en elbil eller hybridbil. Elbilar är bättre än bensin- och diselbilar ur miljösynpunkt, även om du räknar med bilens produktion och elförbrukning. Har du redan elbil, eller vill du bli en del av rörelsen mot ett mer hållbart bilägande? Tänk i så fall på att skaffa laddbox till ditt hem.

Höj värdet på din bostad

Egen laddbox för elbilen höjer värdet på din bostad, då det kan vara attraktivt för potentiella köpare. Som privatperson kan du dessutom ansöka om ladda-hemma-stödet. Ladda-hemma-stödet är ett bidrag som täcker hälften av dina kostnader. Detta gäller för både material och arbetskostnad.

Gör livet enklare med egen laddning

Med egen laddbox hemma kan du vara trygg i vetskapen att du alltid har tillgång till laddning för din elbil. Se till att du alltid kan börja dagen med fulladdade batterier! Genom att skaffa laddbox till din elbil undviker du också de risker som är förknippade med att ladda bilen via eluttag. Kolla mer online hur du kan anlita en helhetsleverantör som utför installationen från början till slut.